logo

Augmented Reality for Environmental Education 2019-2-LV02-KA205-002672

Projektas”Papildytoji realybė aplinkosaugos švietime” – skirtas jaunmo edukacijai apie aplinkosaugą ir ekologiją, pasinaudojant papildytos realybės technologijomis.

Šio projekto tikslinė grupė – jaunimo darbuotojai, kurie domisi naujomis ir inovatyviomis priemonėmis jaunimo mokymuisi. Projekto partneriai atsižvelgdami į šiuolaikinio jaunimo poreikius bei dabartines technologijas sukūrė interaktyvią aplinkosaugos švietimo priemonę. Naujoji priemonė bus naudojama skatinti jaunimą labiau domėtis aplinkosaugos iššūkiais  ir formuoti naujus, aplinkai teigiamus įpročius, taip kuriant žalesnę visuomenę.

Parneriai pagal atrinktas temas (kurios liečia tvarų gyvenimą, ekologiją, aplinkosaugą bei išmanesnį technologijų panaudojimą) sukūrė interaktyvius plakatus, kuriuos nuskaičius su specialia telefono programėle, galima žiūrėti interaktyvų mokomąjį turinį telefone.

Šią projekto metu sukurtą mokymo priemonę bus galima spausdinti ir naudoti klasėse, taip pat kaip ir skaitmeniniu formatu internete.

Projekto metu buvo sukurta 15 plakatų, kuriuos galite pamatyti čia -> http://www.inovacijubiuras.lt/lt/aree-plakatai/

Jei turite kokių nors klausimų, susijusių su projektu, prašome susisiekti su mumis el. paštu projects@inovacijubiuras.lt

LogosBeneficairesErasmus+RIGHT_LT

Leave a Reply

*

captcha *